Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Intézményfenntartói Osztály

Osztályvezető: Bodorné Mózes Ágota

Telefonszám: 96/500-123

Fax: 96/500-295

E-mail: bodor.agi@gyor-ph.hu

 

Feladatai: 

Végzi a főosztályhoz rendelt valamennyi intézményhez kötődő fenntartói tevékenységet a szociális, gyermekjóléti, egészségügyi, köznevelési intézmények, valamint a gyermektábor vonatkozásában. Vezeti a szükséges nyilvántartásokat.

Koordinálja és ellenőrzi a szociális, gyermekjóléti, egészségügyi, köznevelési intézmények, valamint a gyermektábor szakmai és gazdasági munkáját, továbbá  az ellátási szerződésekben foglaltak betartását. 
Előkészíti és segíti a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság, valamint az Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság munkáját, végrehajtja döntéseit, valamint a közgyűlési előterjesztéseket, koordinálja a döntések végrehajtását. 
Folyamatosan figyelemmel kíséri a szociális szolgáltatások terén felmerülő szükségleteket, és ezek alapján előkészíti a szociális szolgáltatástervezési koncepció felülvizsgálatát. Intézi az ágazathoz tartozó intézmények működési engedélyeivel kapcsolatos feladatokat és az éves intézményi szakmai vizsgálatokat. 
Működteti a helyi szociálpolitikai kerekasztalt.
Közreműködik a szociális, gyermekjóléti, egészségügyi, köznevelési intézmények, valamint a gyermektábor alapító okiratainak, valamint Szervezeti és Működési Szabályzatainak elkészítésében.

 

Goricsán Melinda

Telefonszám: 96/500-208

e-mail: goricsan.melinda@gyor-ph.hu

 

Kocsis Márta

Telefonszám: 96/500-567

E-mail: kocsis.marta@gyor-ph.hu

 

Szilágyi Viktória

Telefonszám: 96/500-244

E-mail: szilagyi.viktoria@gyor-ph.hu

 

Tolnai Renáta

Telefonszám: 96/500-452

E-mail:  tolnai.renata@gyor-ph.hu

 

Várszegi Mónika

Telefonszám: 96/500-149

E-mail: varszegi.monika@gyor-ph.hu