Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Önkormányzati ajándék a füzetcsomag

Az idén is ingyenes füzetcsomaggal segíti az önkormányzat az iskolakezdő kisiskolásokat és családjaikat. Borkai Zsolt polgármester a Radnóti Miklós Általános Iskolában adta át a gyerekeknek a tanszereket…

 

„Bár ma már nem az önkormányzat az iskolák fenntartója, a város továbbra is odafigyel az intézményekre és továbbra is segíti a gyerekek színvonalas oktatását. Ezért is folytatjuk a sok éves hagyományt, amelynek keretében tanszercsomaggal enyhítjük a kiselsősök és családjaik terheit az iskolakezdés során.” – fogalmazott a polgármester.

 

2018-ban közel négymillió forintos összértékben 1342 darab füzetcsomagot állított össze az önkormányzat, ebből 1030 darab a tankerülethez tartozó győri iskolákba, míg 312 darab alapítványi, illetve egyházi iskolákba került.

 

A csomagban többek között különböző füzetek, író és rajzlapok, iratgyűjtő, órarend, íróeszközök, vonalzó, számolókorongok és gyurma is szerepel. Sulyokné Kelemen Judit, a Radnóti Iskola igazgatója mondott köszönetet a város ajándékáért, majd a diákok adtak rövid műsort. Kovács Júlia, az intézmény tanulója saját, városházát ábrázoló alkotását nyújtotta át a polgármesternek.