Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Online Marketing képzések

"  Napjainkra a digitális világ egy sokszor titokzatos, összetett hellyé vált. SEO, PPC, SEM, Közösségi média, mind olyan kifejezéseket, melyekkel egyre többet találkozunk az internet és a marketing közös világában.

Az Online Marketing Központ - Onmak.eu képzései a piaci szereplők számára megadják azt az eszközt, amivel saját maguk képesek felvenni a harcot az internet harcmezején is.  

Légy marketing szakember, cégvezető, diák vagy csak az internet világában jobban eligazodni vágyó, képzési palettánkon garantáljuk, hogy rátalálsz a Neked megfelelő programra.
Néhány ok, amiért az ONMAK képzésein való részvétel egy jó döntés:
 A képzések széles palettáját megtalálod a digitális marketing világából
 Minőségi képzés struktúra, elméleti és piaci szakemberektől
 Kis létszámú, gyakorlat centrikus képzések
 Hiteles oktatók, gyakorlati esettanulmányok
 Magyarországon egyedi innovációk és megoldások

Az OnMaK-nál el vagyunk kötelezve a folyamatos megújulás és fejlődés irányába. A digitális marketing világa mára, a legdinamikusabban fejlődő marketing ág.
Az ONMAK egy tanuló szervezet, amely törekszik tudását napról napra bővíteni, hogy mindig a legtöbbet nyújthassa képzésein."

Február elején induló képzések:
Közösségi média szakértő szeminárium 2011. február 2. Győr
Web Design alaptanfolyam 2011. február 9. Győr

Részletek: http://onmak.eu/

 

Csatolás: