Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Óriási buli volt az idei nyárnyitó

A Dunakapu tér és környéke a hűvös idő ellenére is teljesen megtelt, hogy a győriek együtt idézzék fel a 90-es éveket. Az élő koncert sok meglepetést, még egy lánykérést is hozott…

 

Az este elején Dj Dominique keltette a hangulatot, majd Borkai Zsolt polgármester köszöntötte a közönséget. Mint mondta, egy nagyszerű nyár áll előttünk, nagyszerű programokkal, s köztük hazánk első olimpiai multi-sporteseményével, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivállal.

 

A Retro Live a 90-es évek sztárjait vonultatta fel egy végtelenül profi élő zenekari kíséretben. Kezdésnek Kiki, az Első Emelet egykori frontembere majd a Hip-Hop Boyz következett. „Tedd Fel a kezedet” – hallhattuk a Splash-től, és a több tízezres tömeg kezekkel a magasban énekelte az örökzöld slágereket. Sub Bass Monster óriási sikerrel csavarta a szavakat, a Happy Gangtől pedig olyan slágereket hallhattunk, mint a Sokáig voltam távol, vagy a Kérek egy kulcsot a szívedhez.

 

Az éjjel soha nem érhet véget – énekelte mindenki Betty Love-val közösen, Csordás Tibi (Fiesta) pedig latinos hangulatot varázsolt a győri éjszakába. Kefír fellépése nem csak az egykori V-Tech dalok miatt sikerült emlékezetesre, hanem egy különleges lánykérés miatt is. Zoltán Erika egy csodás estére tette fel a koronát, a tűzijáték pedig az i-re a pontot.

 

Az estéről részletes beszámolót és sok képet itt talál.