Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Osztályvezetői bemutatkozás

Mező Tímea, az adóügyi osztály vezetője elmondta, az államigazgatási főiskola elvégzése után került az önkormányzathoz, az adóirodára. Immár tizenhetedik éve dolgozik a városházán, és öt éven keresztül irodavezető-helyettesként tevékenykedett. Hangsúlyozta, célja, hogy ügyfélbarát adóztatást alakítsanak ki, és mindenki elégedetten távozzon tőlük. Hozzátette, bármilyen – az adózással kapcsolatos kérdésre készséggel válaszolnak, a lakosság bizalommal fordulhat az osztály felé.

Tóthné Papp Terézia a városépítési osztályt vezeti. Korábban a városépítési irodánál beruházási mérnökként dolgozott, és számos városi intézmény bővítése, fejlesztése, sok muemlék felújításának elvégzése szerepelt a feladatai között. Amire a legbüszkébb, az a Zsinagóga rekonstrukciójának végig vitele. Szeretnék a hozzájuk fordulókat maximálisan kiszolgálni, amelyek között továbbra is frekventált feladat az energiatakarékos felújítási program.

Pápai Gábort a közbeszerzési csoport vezetésével bízták meg. A szakember elmondta, a közbeszerzés önálló szervezeti egységként két éve muködik, itt látta el az irodavezető-helyettesi feladatokat, de előtte több szakterületen is dolgozott már a hivatalban. Kifejtette, a közbeszerzés tulajdonképpen a közpénzek elköltése, ezért céljuk, hogy mindez a lakosság legnagyobb megelégedésével történjen.

Tóth Béla a pénzügyi osztály vezetését látja el. Mint mondta, hosszú ideje dolgozik a városházán, korábban a pénzügyi iroda irodavezető-helyetteseként tevékenykedett. Hozzátette, a pénzügy munkája az adminisztráció. A leglátványosabban a költségvetés és a zárszámadás idején mutatkozik meg, de a kettő között is kemény munka folyik az osztályon, ahol sok nagy szaktudású ember dolgozik. Munkájuk során a törvényesség betartását tartják szem előtt.

Dr. Csörgits Lajos az önkormányzati és szervezési irodát irányítja. Elmondta, osztályuknak kell biztosítania az önkormányzat és a hivatal számára a háttérbázist. Hogy jól muködő, ügyfélbarát hivatal lehessen a győri, ahhoz elengedhetetlen, hogy az osztályon jól és hatékonyan dolgozzanak.  A hivatal muködését a takarékos gazdálkodás jegyében, de az ügyfél-centrikusság követelményét maximálisan szem előtt tartva szeretnék biztosítani.