Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Osztrák multiplikátorok tanulmányúton Győr-Moson-Sopron megyében

A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar vendégeként 30 bécsi multiplikátor érkezik október első napjaiban megyénkbe, hogy a határon átívelő tevékenységeket új módszerekkel gazdagítsa.

Az osztrák iskolákban választható nemzetközi gazdaság és kulturális tér szakirány tanulói számára térképezik fel a szomszédos régiók kínálta lehetőségeket, hogy aztán az iskolák tanárai ezen tapasztalatok alapján tanulóikkal regionális projekteket szervezhessenek.

A 3 napos tanulmányút keretében, tájékoztató hangzik el az Apáczai Kar képzési rendszeréről, a köz-, és felsőoktatás kapcsolatáról, Győr, Sopron város-, és a régió fejlődésének és fejlesztésének 1990-től napjainkig elért eredményeiről, és a jövőbeli elképzelésekről. A vendégek városnézésen ismerkednek nemzeti értékeinkkel, a történelmi nevezetességekkel, a városrészek, és új beruházások jelen helyzetével, látogatást tesznek Ipari parkban, az Audi látogatócentrumában és a pannonhalmi Apátságban.

A három nap során rövid ízelítőt kapnak magyar gasztronómia specialitásaiból, és a küldöttség tagjai magyar nyelvi kurzuson vesznek részt.

EdTWIN Projekt
CentroVOC 2010/2011
ÚJ MÓDSZEREK A NEMZETKÖZI GAZDASÁG ÉS KULTÚRTÉR SZAKIRÁNY TANULÓI SZÁMÁRA
HATÁRON ÁTÍVELŐ TEVÉKENYSÉGEK KERETÉBEN GYŐR/MOSON/SOPRON MEGYE MEGISMERÉSÉRE
Bécsi multiplikátorok tanulmányútja (2010. október 5-7.)