Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Pályázati felhívás

A Győri Kábítószerügyi Egyeztető Fórum a régióban folyó tudományos tevékenység és a jogalkalmazás hatékonyabbá tétele érdekében pályázatot hirdet felsőoktatási intézmények hallgatói számára a kábítószer- probléma kezelése (prevenció- ártalom- és kínálatcsökkentés- terápia) témakörében az alábbi feltételekkel:

     A pályaművek írásban három nyomtatott formában, valamint elektronikusan egy példányban 2011. október 31. napjáig nyújthatók be Baczoni-Oláh Dóra KEF titkárhoz az alábbi címre:
Szt. Cirill és Method Alapítvány
Gyermekek- és Családok Átmeneti Otthona
9025 Győr, Kossuth L. u. 75. 

     A pályázaton eddig nem publikált, másutt be nem nyújtott, ellenszolgáltatásban nem részesült olyan tudományos igényű, magyar nyelvű tanulmányokkal lehet részt venni, amelyek a feldolgozott téma eddigi irodalmához képest új tudományos eredményeket tartalmaznak. Előnyben részesülnek a régióban szerzett tapasztalatokra épülő, vagy az itt jelentkező problémák megoldását segítő művek.
     A pályázat terjedelmét a kiírók nem kívánják korlátozni. 
     A pályázat benyújtása előtt konzultációs lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek a következő elérhetőségekkel:

Kínálatcsökkentés
-   dr. Jungi Eszter bíró
Győr-Moson- Sopron Megyei Bíróság
9021 Győr, Szent István u. 6.
tel.: 96/508-715

Ártalomcsökkentés, terápia
-         Dr. Jakab Renáta pszichiáter főorvos
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
TÁMASZ Krízis – és drogambulancia
9024 Győr, Zrínyi u. 13.
tel.: 96 /411-807

Prevenció
-   Dr. Bazsika Erzsébet egészségvédelmi osztályvezető főorvos
ÁNTSZ Győr- Moson- Sopron Megyei Intézete
9024 Győr, Jósika u. 18.
tel.: 96/ 513-741

    A pályázat jeligés. Zárt borítékban csatolni kell a pályázó nevét, pontos címét, telefonszámát, oktatási intézménye, azon belül a kar, szak megnevezését, címét, valamint a pályázó nyilatkozatát arról, hogy pályázatát a meghirdetett feltételek ismeretében és betartásával nyújtotta be. A szervezők a zárt borítékban csatolt adatokat a Bíráló Bizottság döntésének meghozataláig zártan kezelik.
     A szervezők a pályaművek elbírálására a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjaiból álló Bíráló Bizottságot kérik fel. A nyertes pályaművek díjazásban részesülnek (I. díj 30000 Ft, II. díj 20000 Ft, III. díj 10000 Ft), valamint dolgozatuk ismertetésre kerül a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum ülésén. A Bíráló Bizottság fenntartja a jogot a díjak megosztására.
     A díjnyertes pályamunkákat a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum önálló szellemi terméknek tekinti, és azt tevékenysége során- a szerzői jog elismerésével- szabadon felhasználhatja.

A díjak kiosztására ünnepélyes keretek között kerül sor, az eredményhirdetés helyéről és idejéről a szervezők a pályázókat írásban értesítik.

Eredményes munkát kíván a szervezők nevében:

                                                                  Dr. Somogyi Tivadar
                                                                         KEF elnök