Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Pályázati felhívás

Idős emberek lakhatási körülményeinek javítására 2014 - a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója a Győri Önkormányzattal megkötött szerződése alapján.

 

A pályázati kiírás 2014-ben is az idős személyek lakhatási körülményeiknek részleges átalakítással, illetve akadálymentesítéssel történő javítását célozza meg. A megpályázható összeg maximum 400.000 Ft. A pályázat beadásának feltételeit a pályázati útmutató tartalmazza.

 

A pályázat benyújtásának módja: egy eredeti és egy másolati példányban, elektronikusan kitöltve, postai úton, vagy személyesen a következő címre:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület 9021 Győr, Amadé L. u. 1.

 

 

Pályázat benyújtásának határideje: 2014. június 20.

A pályázati adatlap és útmutató letölthető a lap aljáról és a www.maltai.hu/idosbarat oldalról.

 

A pályázattal kapcsolatosan további információ kérhető a titkarsag.gyor@maltai.hu e-mail címen és a 30/692-1096-es telefonszámon, vagy az MMSZ titkárságán: 96/336-129-es telefonszámon.

 

Letölthető dokumentumok:

 

Idősbarát lakásprogram 2014

 

Pályázati felhívás

 

Pályázati adatlap

 

Pályázati útmutató