Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Praktikusan használható a Hulladéknaptár

A praktikus tájékoztató szürke színu hasábjából kiolvasható, hogy mikor kell kitenni a hulladékgyujtő edényeket. A kék oszlopban olvasható az edénymosás, a téglavörös mezőben a lomtalanítás, a zöldben pedig a kerti hulladékgyujtés időpontja szerepel.

A kiadvány hátoldala további hasznos információkat is tartalmaz, például a gyujtőjárattal, edénymosással, a lomtalanítással és a február 1-én megváltozott kerti hulladékgyujtés rendszerével kapcsolatos tudnivalókat. – közölte Nagy Csaba, a cég szóvivője.

A Hulladéknaptár az első féléves tudnivalókat tartalmazza, a második félévre érvényes naptárt júniusban postázza a Kommunális Szolgáltató.

Kovács Barnabás, ügyvezető igazgató elmondta, köszönettel tartoznak a médiának az objektív beszámolókért, amikkel munkájukat segítették. Saját statisztikájuk alapján hozzátette, az elmúlt egy évben 116 órányi rádió, 140 órányi televíziós musoridőt szenteltek a Komszollal kapcsolatos híreknek, és a napilapban, ha egyszerre közölnék az elmúlt év velük kapcsolatos cikkeit, egy hétig csak róluk szólna az újság.

Az igazgató a keddi sajtóreggelin kifejtette, egy évvel ezelőtt határozták el, hogy – megköszönve a média közremuködését – minden évben egy újságírónak a „Tiszteletbeli Komszolos” címet adományozzák. Az idén a díjat Sudár Ágnes, a Kisalföld munkatársa vehette át.