Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Rablás Győrben

Az ismeretlen férfi hétfőn 11.20 órakor tért be a Nyúli Takarékszövetkezet Borsos Miklós utcai fiókjába. Kezében késsel az ügyfélablakhoz ment és közölte, hogy "gyorshitelre lenne szüksége". A követelés hatására az alkalmazott hölgy több mint fél millió forintot átadott a támadónak, aki a Tesco feliratú reklámtáskába pakolt pénzzel távozott.

Az elkövető: kb. 180 cm magas, erős testalkatú férfi. A buncselekmény elkövetésekor sötét baseball sapkát, sötét dzsekit és sötét nadrágot viselt. – számolt be Kocsis Tünde rendőrségi sajtóreferens.

A rendőrség kéri, aki a fotón látható támadót felismeri, kilétéről tud vagy a történtekkel összefüggő bármilyen körülményről tud a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi u. 54. tel.: (96)520-072) vagy a 107 ügyeleti számon tegyen bejelentést.