Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Régi álom teljesült a Széchenyi Egyetemen

Az intézmény így a továbbiakban egyetemi oklevelet adhat ki azokon a mérnöktanári szakokon, amelyeken eddig csak főiskolai szinten nyújthatott képzést.

Az egyetem 2007. szeptemberétől a már korábban végzett gépész és muszaki informatikai szakirányú mérnöktanári, illetve muszaki tanári oklevéllel rendelkezők számára hirdeti meg első alkalommal a képzést, és teszi lehetővé, hogy kiegészítő tanulmányok elvégzésével mesterszintu tanári diplomát szerezhessenek.

A képzés a 2007/2008 tanévben levelező tagozaton indul. A felkészülést félévenként 4 alkalommal szervezett konzultáció segíti. A tanulmányi idő 3 félév, amelynek során a résztvevők szakmai és pedagógiai ismeretekkel bővíthetik eddigi tudásukat. A jelentkezés módja és határideje az általános felsőoktatási felvételi előírásoknak megfelelően 2007. február 15.

Az egyetem jövőbeni tervei között szerepel, hogy az alapképzési BSc oklevelet szerzett mérnökök és muszaki szakoktatók számára nappali és levelező tagozaton is indít mesterszintu mérnöktanár-képzést gépész, közlekedés és mérnök informatikus szakirányokon.