Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Regionális Közigazgatási Civil Koordinátiós nyílt nap július hónapban!

A hagyományosnak tekinthető civil érdekvédelmi és érdekérvényesítő civil nyílt napon Országbíró Zoltán Regionális Közigazgatási Civil Főkoordinátor  várja az érdeklődőket Győrben a megyeháza épületében (Győr, Árpád út.32.) 2008.július 31.-én 11h-14h között.

A Zala megyei, Vas megyei, Győr-Moson-Sopron megyei lakosok,cégek,önkormányzatok jogsérelmeit és az érdekeik országos megjelenítését a Nyugat-Dunántúli Regionális Permegelőző s Peres Szakértői Iroda fogadja hétköznapokon.(Győr, Bajcsy-Zsilinszky u.42.)

Az év civil rendezvénye az egyetemisták körében az EFOTT fesztivál.

Több civilszervezet a Széchenyi István Egyetem,a Nyugat-Magyarországi Egyetem együttmüködésével társadalmi sátrat hoz létre az új hallgatók toborzása és ismeretterjesztés erősítése érdekében.

Az önkormányzatok és a lakosság számára sem mindegy hol képzik a régió fiataljait, csökkenteni kell Budapest "agyelszívó" szerepét.
Az RFC Társadalmi Intézet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság vezetője Simon István
által biztosított információs anyagokat használ fel a tájékoztatásban.

A civil sátor témája még a fogyasztódelem mellett illetve a 2008.-as év parlagfu ellenes és kullancs elleni védekezés akciói.
A civil szervezetek tájékoztatása és támogatása az MFPÉE kituzőtt célja, érdeklődésükre továbbra is számítunk!

Bejelentkezés és regisztráció a nyílt napra: euregioerdek06@vipmail.hu
vagy a 06-302-164-102 telefonszámon 2008.július 28.-ig.

MFPÉE Elnökség