Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Részleges forgalomkorlátozás

Távhővezeték építését kezdte meg július 4-én a Győr-Szol Zrt. Győrben a Közép utca 2. szám alatt már felépült, és az Újlak utcában most épülő új társasházak távhőellátása érdekében. Az építés a Vasút utcát a Vasút utca - Honvéd utca keresztezéstől a Vasút utca - Újlak utca keresztezésig, az Újlak utcát pedig a Vasút utca - Újlak utca keresztezéstől az Újlak utca - Közép utca keresztezésig érinti. A munka a Közép utcában a 2. szám alatti társasház bekötése miatt egy rövid szakaszt érint. Az új távhővezeték mindenütt a közút alá kerül, ezért az említett szakaszokon részleges forgalomkorlátozásra, sávlezárásokra kerül sor. Teljes útzárra sehol sem kell számítani.  A munkák várható befejezési ideje: július 31.