Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Safety Tour 2011 Kindersichereitsolympiade

Ez egy nagyon érdekes és interaktív diákolimpia, melyet Ausztriában tartanak meg minden évben többször is.


A győri Szabadhegyi Közoktatási Központ diákjai abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy az idei évben Győr-Moson-Sopron megyét, ezen belül Győr városát képviselhették ezen a rangos nemzetközi versenyen!

A Győri székhelyű polgári védelmi kirendeltség, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgári Védelmi Szövetség hetedik éve képviselteti a terület diákjaival városunkat, megyénket, az országos versenyeken hazánkat.

A győriek 2011.június 7-én  Lutzmannsburgban vehettek részt a tartományi fordulón, ahol érdekesebbnél érdekesebb feladatokban mérhették össze tudásukat osztrák, szlovák, és szombathelyi társaikkal.



Az eredményre büszkék lehetnek a Szabadhegyi Közoktatási Központ diákjai, ugyanis a külföldi csapatok versenyében másodikak lettek, összesítésben 14 csapatból hetedikek.