Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Safety Tour 2011 Kindersichereitsolypiade

Az Ausztriában megrendezett diákolimpián a Szabadhegyi Közoktatási Központ diákjai képviselték városunk és Győr-Moson-Sopron megye színeit…

A Győri székhelyű polgári védelmi kirendeltség valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgári Védelmi Szövetség hetedik éve képviselteti a terület diákjaival városunkat, megyénket, hazánkat.

A 2011. május 3-án Müllendorfban megrendezett versenyen a győriek továbbjutottak a június 7-én sorra kerülő lutzmannsburgi tartományi fordulón, ahonnan egyenes út vezethet a június 16-i országos döntőig, melyet az előzetes információk szerint Bécsben rendeznek meg.

A résztvevők érdekesebbnél érdekesebb feladatokban mérhették össze tudásukat osztrák, szlovák, és szombathelyi társaikkal, mint például kvíz-kérdések, kerékpáros ügyességi feladat, kirakójáték, tűzoltó tömlővel való célzás.

A győriek a külföldi csapatok versenyében elsők, összesítésben tizenkét csapatból negyedikek lettek.