Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Sajtónap a Médiaklubban

A rendezvény elején Ungvári István a Győri Nemzeti Színház muvésze mondott verset, majd az ünnepi köszöntők következtek. Borkai Zsolt polgármester a sajtó szerepének jelentősségéről és felelősségéről beszélt. Megköszönte a média munkatársainak, hogy korrekt és objektív beszámolóikkal tájékoztatják a győri lakosságot. Hozzátette, a városi sajtódíjakat a március 15-i Ünnepi Díszközgyulésen adják át.

A rendezvényen átadták a Pass András emlékgyurut, amelyet az idén Varga Lajos vehetett át. Az E.On szakmai díját Horváth Sándor kapta.

Eötvös Pál, a MÚOSZ elnökének köszöntő szavai után Szakács Imre, a megyei közgyulés elnöke gratulált a díjazottaknak. Kifejtette, a megyei megemlékezést az idén Csornán tartják, ahol két újságíró veheti át a megyei sajtódíjakat.

A rendezvényt a Bolero Fúvósegyüttes musora zárta.