Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Seat ETO: Hazai siker

A Győri Seat ETO FKC a Debrecent fogadta pénteken. A mérkőzés hazai szempontból nem indult túl bíztatóan, 4-4 után a vendégeknek sikerült meglépniük, akik a játékrészben már öt góllal is vezettek. A szünetre 14-11-re „enyhült” a Debrecen előnye.

A második félidőre mintha egy másik ETO jött volna ki az öltözőből. A győriek védekezésben és támadásban is nagyot javultak, amit a Debrecen nem tudott lereagálni, így Tóth László csapata ledolgozta a hátrányt, majd pedig a vezetést is megszerezte. A nagyszeru kapusteljesítménynek, a szilárd védekezésnek, és az elszánt játéknak köszönhetően a zöld-fehérek 27-24-re megnyerték a mérkőzést, amely sokat számíthat a nyolcba kerülésért folytatott küzdelemben.