Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Síkosságmentesítés

Január 9-ére virradó éjszaka ónos eső esett Győrben. A Győr-Szol Zrt. síkosságmentesítésben résztvevő állománya hajnali 3 órakor, a csapadék hullásával egy időpontban, teljes gépi és személyi kapacitással megkezdte a csúszásmentesítést a legforgalmasabb, kritikus útszakaszokon. Szóróanyag került a hidak, a felüljárók, a tömegközlekedési útvonalak, a buszmegállók és a közterületi járdák burkolatára. Péntek délelőtt 19 gép vett részt a jelenleg is zajló munkában. A belvárosban hajnalban a sószóró kisgépek mellett több mint harminc fő dolgozott a szóróanyag kézi kijuttatásán. A főutak és a legforgalmasabb gyalogosútvonalak a reggeli órákra sónedvesek, jól járhatóak lettek, a mellékutakon, járdákon továbbra is indokolt az óvatos közlekedés. A délelőtt folyamán a levegő hőmérséklete gyorsan emelkedik, a meteorológia előrejelzése szerint várhatóan napközben a legtöbb helyen megszűnik a jegesedés - tájékozatott a Győr-Szol Zrt.