Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Sporteszközöket kaptak a gyerekek

Több mint egy évtizedes hagyomány, hogy az önkormányzat megajándékozza a Bagolyvár gyermekotthon lakóit. Ezúttal sportszereket kaptak a gyerekek…

 

Az otthon lakói évről évre megható műsorral készülnek erre az alkalomra, és ez alól az idei év sem volt kivétel. Előadásuk után dr. Fekete Dávid alpolgármester adta át az önkormányzat ajándékát. „Ezúttal különböző sporteszközöket hoztunk a számotokra, használjátok egészséggel, és használjátok minél többet!”

 

Bojtosné Tripolszki Margit, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatóhelyettese a Győrplusznak elmondta, örömteli, hogy az ünnepek előtt sokan gondolnak rájuk, és – ahogy az önkormányzat is teszi – egyre többen előzetesen megkérdezik, hogy mire lenne leginkább szükségük. Hozzátette, a sporteszközök segítenek abban, hogy a gyerekeket kimozdítsák a telefon, vagy a számítógép mellől, és egészségesen töltsék szabadidejüket.