Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szabadstrandok bezárása

Az Aranypart I. és Aranypart II. szabadstrandok a szokásos üzemeltetési idő szerint augusztus 31-ig vannak nyitva. Idén a zárás az utolsó nyári hétvégére esett volna, emiatt és a meleg nyárias időjárás végett a létesítményeket csak szeptember 2-án, hétfőn zárta be a Győr-Szol Zrt. Szeptember első munkanapjától megszűnt a mentőőri szolgálat, egyben tilos a vízben tartózkodás.

 

A Győr-Szol Zrt. munkatársai a szabad strandokról immár a raktárba szállították többek között a vízmélységet és a fürdési helyet jelző bójákat, az életmentő csónakokat és más eszközöket. A fürdőházat téliesítették és szakszerűen lezárták.

 

Az Aranypart I. és az Aranypart II. szabadstrandok 2020. június 1-jén nyitnak majd ki.

 

 

Fürödni tilos:

 

Vannak a városban olyan vízterületek, ahol nem biztonságos a vízben tartózkodás, ezért Győr Megyei Jogú Város Jegyzőjének kiadott 19456-7/2008. számú jegyzői határozatának értelmében tilos fürödni az adyvárosi tározótóban, a József Attila-lakótelep területén létesített kettő tározótóban, az Iparcsatorna teljes hosszában, a Rába folyó mindkét felén, a bácsai vízáteresztő zsilip környékén (Holt-Duna-ágban), a pinnyédi híd győri hídfőjénél, a püspökerdei átvágás teljes hosszában, Győr-Újvárosban a Mákos-dűlői volt kavicsbányában, Győr-Gyirmóton a Marcalban, a bácsai bányagödrökben, a Holt-Marcalban (rabkerti tóban) és a győrszentiváni volt szabadstrandon. A Kovalter pihenőpark területe kizárólag napozásra használható. 2019. szeptember 2-ától az Aranypart I. és az Aranypart II. területén is tilos a fürdés.