Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szerdától lezárás a Hűtőház utcában

A PannErgy Csoport ezúton kívánja tájékoztatni a tisztelt győri lakosságot, hogy a Társaság, illetve leányvállalatának az Arrabona Geotermia Kft. beruházásában megvalósuló Győri Geotermikus Projekt részeként a Hűtőház utcában geotermikus távhővezeték építési munkálatok kezdődnek 2015. június 29-én hétfőtől, az út lezárására július 01-től, szerda hajnaltól kell számítani.

 

Az út lezárását úgy végzik el, hogy a Hűtőház úti telephelyek, ingatlanok megközelíthetők lesznek. Az autóbuszok használni fogják a Hűtőházi utat, áthajtásuk megengedett lesz.

 

Minden egyéb jármű terelőúton közlekedhet csak: az 1-es sz. főút – Kardán út – Audit megkerülő út, vagy a 81-es főút – Tatai út – Hecsei út útvonal használható a zárás ideje alatt. A terelő utak csomópontjaiban torlódásokra kell számítani.

 

A kivitelezés eredményeként az út alatt 2 méter mélyen, homokágyban, 900 nyomvonal folyóméteren DN400 mm-es méretű előreszigetelt vezetékszakasz épül ki.

 

A munkálatok várhatóan 2015. augusztus 31. napjáig tartanak. Az útkorlátozások miatti kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.” – szerepel a PannErgy Csoport közleményében.