Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szeretet Napok Győrben

Győrben immár hagyománnyá vált a Böjte Csaba által vezetett ferences misszió megsegítésére szervezett színes programsorozat. Az idei rendezvény április 20-án, 18 órakor kezdődik. A Szeretet Napok megnyitóját a győri bazilikában tartják, ahol a Liszt Ferenc Zeneiskola ad jótékonysági koncertet. (Jegyek a helyszínen és az Egyházmegyei Hivatalban kaphatók).

Április 21-én, 19 órától a Rába Szállóban rendeznek jótékonysági bált, ahol a kellemes szórakozás mellett lehetőség lesz adakozásra, értékes mualkotásokra való licitálásra. Jegyek 7000- Ft-os áron kaphatók az Egyházmegyei Hivatalban, melyek árának több mint a fele, 3800 Ft az árváké lesz.

Április 22-én a Széchenyi tér lesz a Szeretet Napok helyszíne, ahol gasztronómiai és kulturális fesztiválra várnak mindenkit finom falatokkal, szórakoztató musorokkal, értékes időtöltéssel. Fellép: Ferencz Éva, Giovannini Kornél és Vargay Adrienn, a Kistemplomos Lovagok Zenekara, a Három ifjú magyar tenor, a Pannon Quartett, Szikora Réka, Szentgáthi Csaba, Derzsi György, Tavaszi Szél Zenekar, Kisalföld Táncegyüttes, Stepper Tibor, valamint az erdélyi gyermekek.

Rendezvény fővédnöke: Mádl Ferenc és felesége Dalma asszony.

Adományok felajánlhatók az alábbi bankszámlaszámra: Egyházmegyei Szent Erzsébet Caritas Alapítvány
– 11737007-20529406 –Dévai árvák megjelöléssel.

További információk itt.