Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szilveszter utáni takarítás

A szilveszteri mulatságokat követően a Győr-Szol Zrt. elvégezte a belvárosi rendezvények helyszínein a szükséges takarítást. A munka, amelyben összesen harminc ember vett részt, január 1-jén hajnalban kezdődött. Jelentős mennyiségű hulladékot kellett összegyűjteni a sétálóutcákból és a terekről. Műanyag poharak, üvegek, szerpentinek, trombiták voltak abban a mintegy 30 köbméter szemétben, amelyet a Győr-Szol Zrt. dolgozói gyűjtöttek össze. A munka hatékonyságának fokozására a szolgáltató seprőgépeket is a belvárosba vezényelt.

 

A belváros mellett természetesen a lakótelepen is ünnepeltek az emberek. Ezen városi zöldterületeken eldobált hulladékok összegyűjtésére az ünnep után is nagy figyelmet fordít a Győr-Szol Zrt.