Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szilveszteri Városi Vigasságok

A győri önkormányzat az idén is a Városháza elé várja a győrieket, hogy együtt búcsúztassuk az óévet és köszöntsük az új esztendőt…


Serfőzőné Tóth Andrea kulturális igazgató az év utolsó napjával kapcsolatban elmondta, a városi buli este kilenc órakor kezdődik a Káosz Központ zenekar fellépésével.

A folytatásban karaoke show következik Kovács Áronnal, majd este tizenegy és hajnali egy óra között a Star Machine zenekar koncertezik. Éjfélkor a kilátogatók közösen éneklik el a Himnuszt, egy órakor újévi köszöntő, majd a tűzijáték következik. Az éjszakát utcabál zárja Dj Golyóval.


Mivel a rendezvény a Városháza előtt lesz, ezért a Szent István úton az este folyamán útlezárásra kell számítani, az ünneplők hazajutása érdekében a város és a Kisalföld Volán éjszakai járatokat indít.

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2011. december 31-én 20.00 óra – 2012. január 01-jén 04.30 óra közötti időben Győr, Szent István úton a Munkácsy út és a Teleki út, a Jókai úton az Árpád út és a Révai út,az Aradi Vértanúk útján a Révai út és a Szent István út, a Baross hídon a Wesselényi út és a Szent István út valamint a Hunyadi úton a Bartók Béla út és a Baross-híd közötti szakaszán a 2011. december 31-i Szilveszteri Vigasságok rendezvényen résztvevők testi épségének megóvása és a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében.
A korlátozás ideje alatt a lezárt útszakaszra mindennemű járművel behajtani tilos.