Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szombaton vége a buszterelésnek

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy az útépítési munkálatok befejeződése miatt 2017. június 3-án (szombaton) üzemkezdettől a 2B, 10, 11, 11A jelzésű autóbuszjáratok elterelése véget ér.

 

A 2B jelzésű autóbuszok a Széchenyi István Egyetem után a Szövetség utca – új bácsai út – Szabadrév utca – Bácsai út – Széchenyi híd útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Duna utca – Pöltenberg utca – Hédervári út, Zemplén utca – 14-es út, Bácsai út megállóhelyeket, de újra megállnak a Körtöltés utca (AUDI-iskola) megállóhelyen, és azt megelőzően az új úton létesített, Báthory út elnevezésű új megállóhelyen, de a Bácsai út, Kertész utca megállóhelyen ezután sem.

 

  • A 10-es jelzésű autóbuszok újra eredeti útvonalukon közlekednek, ezért nem érintik a Körtöltés utca (AUDI-iskola) megállóhelyet.
  • A 11, 11A jelzésű autóbuszok mindkét irányban a Szövetség utca – Bácsai út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Duna utca – Pöltenberg utca – Hédervári út, Zemplén utca – 14-es út, Bácsai út megállóhelyeket, de újra megállnak a Körtöltés utca (AUDI-iskola) és a Bácsai út, Kertész utca megállóhelyeken, valamint az új úton létesített, Báthory út elnevezésű új megállóhelyen. A meglévő csatlakozások és összehangolások fenntartása érdekében a 11, 11A járatok Bácsáról 3 perccel később indulnak, ezáltal az egyetemtől változatlan időpontokban közlekednek tovább. Marcalvárosból és a Révai Miklós utcából változatlan időpontban indulnak a járatok.
  • A 11Y jelzésű autóbuszjáratok egyelőre változatlan menetrend szerint továbbra is közlekednek. (A bácsai vonalcsoport menetrendjének tartós átalakítása várhatóan 2017. június 16-tól kezdődően, a helyközi menetrendi változásokkal összhangban valósul meg, amiről a későbbiekben adnak tájékoztatást.)