Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató a december 14-i, szombati szolgáltatásokról és nyitva tartásokról


Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A GYŐR-SZOL Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.
Ügyfélszolgálatok:

A GYŐR-SZOL Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái közül december 14-én, szombaton a Jókai utcai iroda lesz nyitva 8 és 12 óra között. A pénztár fél órával előbb zár. Ugyanezen a napon az Orgona utcai ügyfélszolgálati iroda zárva tart.

A 96/50-50-50-es számon hívható telefonos ügyfélszolgálat 8 és 12 óra között lesz elérhető.
Parkolás - Győr:

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok parkolóház és Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok parkolóházban és a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.Utcai fizető parkolók:

December 14-én Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.
Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

December 14-én a győri Vásárcsarnok és a Kereskedők utcája a szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 15 óra között üzemel.


Tarcsay utcai piac:

December 14-én a Tarcsay utcai piacon szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.


Sportingatlanok:

December 14-én a Magyar Vilmos uszoda szombati, a Barátság Sportpark a rendes nyitvatartási rend szerint látogatható.
Köztemetők - Győr:

A Nádorvárosi, Szabadhegyi, Templom úti, Malomsori, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Koroncói úti köztemetők december 14-én egységesen 8 és 17 óra között lesznek nyitva.A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyhg.hu weboldalon olvasható információ.