Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok

2015. január 10-én a Győr-Szol Zrt. Jókai úti ügyfélszolgálati irodája 8 és 12 óra között lesz nyitva. A pénztár fél órával hamarabb zár. Ugyanezen a napon a 96/50-50-50-es számon hívható telefonos ügyfélszolgálat szintén 8 és 12 óra között lesz elérhető. A társaság Orgona úti és Nagysándor József úti /ETO PARK/ ügyfélszolgálati irodája zárva lesz.

 

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház:
A Jókai és Révai parkolóházakat folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet igénybe venni.


Győr – Utcai fizető parkolók:
2015. január 10-én Győrben a felszíni fizető parkoló hálózat I-es és II-es díjzónájában 14 óráig díjköteles a parkolás. A III-as díjzónában a parkolás díjmentes.

 

Vásárcsarnok nyitva tartás:

2015. január 10-én a vásárcsarnok a szombati nyitva tartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz nyitva.

 

Városréti piac:

A Városréti piacon, a szombaton megszokottak szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

 

Sportingatlanok:

Magyar Vilmos Uszoda, Barátság Sportpark, Bercsényi ligeti és Örkény utcai műfüves pályák, Bercsényi ligeti KRESZ-Park: 2015. január 10-én a létesítmények a rendes nyitva tartás szerint vehetőek igénybe.

 

Győr – Köztemetők:

A Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők 2015. január 10-én egységesen 8 és 17 óra között látogathatóak.

 

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól további információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

Lakossági hulladékszállítás - Győr

A GYHG Nonprofit Kft. Győrben változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett napokon szállítja el a lakossági hulladékot.

 

Lakossági hulladékszállítás

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás 2015. január 10-én változatlanul működik. A hulladékszállításban érintett szolgáltatási helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérjük az ingatlan elé ürítésre kitenni a kukákat, mert érkezni fog a hulladékgyűjtő autó.

 

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri hulladékudvarok 2015. január 10-én a rendes nyitva tartás szerint látogathatóak. A vidéki hulladékudvarok további tájékoztatásig zárva tartanak. - tájékoztatott Nagy Csaba kommunikációs menedzser.