image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Augusztus 20.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok

 

Augusztus 19-én, hétfőn és augusztus 20-án, kedden a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás - Győr

Jókai, Révai és Árpád parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai és az Árpád parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

 

Utcai fizető parkolók

 

Augusztus 17-én, szombaton Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

 

Augusztus 18-án, vasárnap Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

 

Augusztus 19-én, hétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

 

Augusztus 20-án, kedden Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

 

 

Vásárcsarnok – Ideiglenes piac

 

Augusztus 17-én, szombaton a Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított Ideiglenes vásárcsarnok és piac a szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között üzemel.

Augusztus 18-án, vasárnap a Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított Ideiglenes vásárcsarnok és piac a vasárnapi nyitvatartási rend szerint 6 és 11 óra között üzemel.

Augusztus 19-én, hétfőn és augusztus 20-án, kedden a Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított Ideiglenes vásárcsarnok és piac zárva tart.

 

 

Tarcsay úti piac

 

Augusztus 17-én, szombaton a Tarcsay úti piacon a szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

 

 

Sportingatlanok

Augusztus 20-án, kedden a Magyar Vilmos Uszoda zárva tart, a többi napon a létesítmény a rendes nyitva tartás szerint vehető igénybe.

 

Augusztus 20-án, kedden a Barátság Sportpark korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A többi napon a létesítmény a rendes nyitva tartás szerint vehető igénybe.

 

 

Győr – Köztemetők

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők augusztus 17-én, szombaton, augusztus 18-án, vasárnap, augusztus 19-én hétfőn és augusztus 20-án, kedden egységesen 7 és 20 óra között lesznek nyitva.

 

Hulladékudvarok

 

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok augusztus 20-án, kedden egységesen zárva lesznek. A létesítmények a többi napon a rendes nyitva tartás szerint üzemelnek.

 

 

Hulladékszállítás

 

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás minden nap változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.