image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Húsvét

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok

 

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái április 14-én, április 15-én, április 16-án, és április 17-én egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

 

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

 

Utcai fizető parkolók

 

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói április 14-én, április 15-én, április 16-án és április 17-én díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

 

 

Vásárcsarnok

 

A Győri vásárcsarnok április 14-én zárva tart, április 15-én 6 és 14 óra között nyitva lesz, április 16-án  és április 17-én zárva lesz.

 

 

Tarcsay úti piac

 

A Tarcsay úti piacon április 15-én, szombaton 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

Ugyanitt április 16-án, Húsvét vasárnap az Antikexpo elmarad.

 

Sportingatlanok


A Magyar Vilmos Uszoda április 14-én és április 15-én a rendes nyitva tartási rend szerint üzemel, április 16-án és április 17-én a létesítmény zárva lesz.

 

A Barátság Sportpark április 14-én és április 15-én a rendes nyitva tartás szerint üzemel. Április 16-án és április 17-én a Barátság Sportpark kiszolgáló létesítményei – pl.: öltözők, büfé – zárva lesznek, a futópálya és az erősítő gépek használhatóak.

 

 

Győr – Köztemetők

A Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők egységesen 7 és 20 óra között lesznek nyitva.

 

 

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

 

Hulladékszállítás

 

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

 

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok április 14-én zárva tartanak, április 15-én a rendes nyitva tartás szerint üzemelnek, április 16-án és április 17-én zárva lesznek.

 

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyhg.hu weboldalon található.