Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató szúnyoggyérítésről

A Győr-Szol Zrt. tervezetten július 23-án csütörtökön és július 24-én pénteken folytatja szúnyoggyérítési programját.


Július 23-ára földi melegködös szúnyoggyérítés van tervezve többek között a Rába part, a Radó sziget, a Kálóczy liget, az Erzsébet liget, a Bem tér, a Dózsa Rakpart, Pinnyéd, Újvárosi Révfalui és Nádorvárosi köztemető, Aranypart I. és II. szabad strandok, Marcal II kiserdő és Győrszentiván kertváros területére. A sűrűbb lombkoronával rendelkező területeken alkalmazott földi melegködös szúnyoggyérítés zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.

 

Július 24-én - amennyiben nem szól közbe az időjárás – repülőgépről végzett légi kémiai szúnyoggyérítés várható az alkonyati órákban. Az egyik géppel például Győrszentiván kertváros, Győrszentiván, Károlyháza, Likócsi és Győrszentiváni ártér, Likócs, Góré dűlő, Rabkert Holt Marcal és Gyirmót, a másik repülővel Sziget, Újváros, Pinnyéd, Szúnyogsziget, Révfalu, Sárás, Kisbácsa és Bácsa területen gyéríti a vérszívókat.

 

Kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén a tartalék nap július 25. szombat.