Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Takarítás a fasorok alatt

A Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a közterületek tisztántartására. A napokban a szárazság és a hőség ad külön munkát a városüzemeltetési igazgatóság munkatársainak. A kitartó kánikula miatt a platánfákkal beültetett utcákban megkezdődött a lombhullás. Ezeken a helyeken a Győr-Szol Zrt. munkatársai már takarítják a falevelet. A fasorok alatt általában parkolók vannak, a járművek állapotának megőrzése érdekében a lombgyűjtést kézi erővel lehet elvégezni. Így a tízfős munkacsoport gereblyével és lombseprűvel takarítja össze a fákról lehullott zöldhulladékot. A technológiát lombszívógép egészíti ki. A munkatársak a Bartók Béla úton, az Ifjúság körúton és a Szent Imre úton már végeztek, a hét közepén a Táncsics utcában, a hét második felében pedig a Damjanich utcában tevékenykednek.