Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Támogatás a gyermeksebészetnek

Dr. Lakatos István, a kamara kézmuipari tagozatának elnöke adta át a  310 ezer forintot. Elmondta, hogy évek óta a gyermeksebészeti osztályt támogatják a bevételből, így az eddigi adományok összege meghaladja az egymillió forintot. Az adományt átvevő Dr. Dávidovics Sándor elmondta, hogy a támogatásokat összegyujtik, akkor költik el, amikor egy több millió forint értéku muszer vásárlása lehetővé válik.

A kórház központi fejlesztése, például a mutőblokk korszerusítése a gyermeksebészet szempontjából is előnyös. Azonban szükség van korszeru berendezések beszerzésére, haladni kell a korral. – számolt be Kőváriné Vida Ildikó a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara PR vezetője.

Az adomány azért is fontos, mert az utóbbi öt-tíz évben kizárólag az alapítványi pénzekből finanszírozták az osztály fejlesztéseit- mondta el Dr. Dávidovics Sándor, osztályvezető főorvos.