Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Támogatás a Győri ETO KC női csapatának

A találkozó kezdete előtt Borkai Zsolt polgármester nyújtotta át Vanyus Attila klubelnöknek a város támogatását, amely BL csoportmérkőzésenként 2,5 – 2,5 millió forint. Az átadás után a mérkőzés kezdődobását Borkai Zsolt végezte el.

Az ETO-nak sérülés miatt nélkülöznie kellett világklasszis irányítóját, így Radulovics mellett Görbicz is csak a lelátóról figyelhette a társakat. A győriek nehezen lendültek játékba, a találkozó elején több hiba is becsúszott, és többször a kapufán csattant a labda. A kapuban azonban Herr Orsolya parádézott. Mezőnyben Hornyák és Bódi teljesített nagyszeruen. A kezdeti, döntetlen körüli állásról azonban a Győrnek sikerült elmozdulnia, és a félidőre négy gólos előnyt szerzett.

A második játékrészben már-már állandósulni látszott a három-négy gólos különbség. Herr továbbra is bravúrosan védett, védekezésben pedig Dokic keserítette meg az ellenfél életét. Az ETO ismét ritmust váltott, és pillanatok alatt hétre növelte az előnyét. Innentől kezdve a győzelem már nem, csupán a különbség mértéke volt a kérdés. Róth Kálmán csapata már kilenc góllal is vezetett, de ebből a Podgoricának sikerült egy gólt ledolgozni. A vége így is sima hazai siker lett, az Audi ETO KC 28-20-ra diadalmaskodott, és nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Csatolt galéria: Audi ETO-Buducnost Podgorica BL mérkõzés