Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Teremkosárlabda Fesztivál

A XIV. Győri Teremkosárlabda Fesztivált december 27-én rendezik a Magvassy Mihály Sportcsarnokban…

Az utcai kosárlabda fesztiválok sikerén felbuzdulva és az azon résztvevők igénye alapján immár tizennegyedik éve rendezik meg a fesztivál téli változatát is a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. 

A karácsonyi ünnepek és szilveszter közötti esemény nagy népszerűségnek örvend, a benevező és aktívan sportolók száma immár vetekedik az utcai fesztiváléval. Azon törekvésünk, mely szerint a város közéleti szereplőit is szeretnénk bevonni minél nagyobb számban a szabadidősport-rendezvényeinkbe, ugyancsak a terem-utcai kosárlabda fesztiválokon valósul meg.

Remélhetően idén is sokan várják majd a két ünnep közötti mozgás lehetőségét, amelyen minden nevező emblémás pólót kap és a csapatjáték mellett egyénileg is megmérettethetik magukat a dobóversenyen.

A sportág népszerűsítését is szolgáló rendezvényünkön támogatóinknak köszönhetően értékes díjakkal jutalmazzuk a legjobbakat. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Búcsúztassuk együtt, kosárlabdával a 2010-es esztendőt!