Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tilai Lajos Emlékverseny Kunszigeten

1992-ben Tilai Lajos, Kunsziget akkori polgármestere indította útjára a kistérségi teremlabdarúgó-tornát, amit halála (1996.) után róla neveztek el. A helybeliek ezzel is tisztelegnek egykori, váratlanul elhunyt polgármesterük emléke előtt.

Az idei évben 6 település (Kunsziget, Dunaszeg, Győrladamér, Győrszemere, Öttevény és Mosonszentmiklós) 5 fiú és 5 lány csapata lép pályára a helyi sportcsarnokban. A rendezvény szerdán 9.30 órakor ünnepélyes megnyitóval kezdődik, ahol a megyei önkormányzat képviseletében Kara Ákos alelnök köszönti a sportszerető fiatalokat és felkészítőiket, kísérőiket, illetve a szurkolókat.

10.00 órakor megemlékezés lesz a temetőben Tilai Lajos sírjánál, majd 10.30 órától „A sport helye és szerepe a település, a térség életében” címmel kerekasztal beszélgetésre várják az érdeklődőket. Az ünnepélyes eredményhirdetésre délután fél 4-kor kerül sor a sportcsarnokban.