Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Törékeny erő

Hatodik fotópályázatát hirdeti meg idén a Gézengúz Alapítvány, ezúttal a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesülettel (KORE) együttműködésben, Törékeny erő címmel.

 

A pályázatra mindenki, profi és amatőr, felnőtt és gyerek is küldhet fotókat, a legjobbakat a zsűri díjazza valamint több helyszínen ki is állítják.

 

Olyan fotókat várnak, melyek 0-8 év közötti életkorú gyermekeket ábrázolnak, akik megmutatják, mennyi erő rejlik bennük, hogy „néhány csepp törékeny erő” milyen hatalmas eredményt hozhat életükben, fejlődésükben. Továbbá olyan fotókat, természetfotókat is várnak, melyek az erőt, mint többértelmű kifejezést mutatják be, konkrét vagy elvont értelemben.

 

A pályázat elsődleges célja a koraszülöttek és az eltérően fejlődő kisgyermekek élethelyzetében a teremtő életerő bemutatása a pályaműveken keresztül. Társadalmi vonatkozásában és szinte minden családot érintő kérdésben igen fontos a kételyekkel, előítéletekkel teli elképzelések formálása. Szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a törékeny kisbabákban mennyi erő rejlik, amivel rátalálnak saját életükre családjuk, kísérőik támogatása mellett!

 

További részletek a fotópályázat kiírásában találhatóak, mely a jelentkezési lappal és részvételi szabályzattal együtt letölthető a kiíró honlapjáról: http://www.gezenguz.hu/aktualis/ujra-gezenguz-fotopalyazat