Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tovább bővül a Barátság Park

A Barátság Park 2009-es teljes körű megújulása óta a győriek közkedvelt és egyre népszerűbb szabadidős és sport parkja, amelyet minden korosztály előszeretettel használ. Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy nagy igény van a szabadtéri mozgásra, és a park kitűnő lehetőséget kínál erre több sportágban is.

 

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata arra törekszik, hogy a Győrben eredményes versenysport mellett a szabadidősport lehetőségei is a lehető legszínvonalasabbak legyenek, és minél többen tudjanak sportolni, mozogni. A kültéri edzőpark, egy újabb, kitűnő lehetőséget biztosít majd a szabadtéri edzésekre akár önállóan, akár csoportosan, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

 

Az edzőpark várhatóan egy hónapon belül elkészül. A gépek munkavégzése miatt időszakosan korlátozzák a futópálya, illetve minimális mértékben a külső parkolók használatát, ezért kérjük a lakosság, illetve a parkot használók türelmét, megértését és szeretettel várunk majd mindenkit az új létesítmény átadására!