Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tovább szépül a vízpart a révfalui oldalon

Közel másfél kilométeres szakaszon épül ki a közvilágítás a megújult vízparton. Utcabútorok és szemetes edények is kerülnek a sétányra…

 

Mintegy 80 millió forint értékű az a beruházás, amelynek keretében a Széchenyi híd és a Jedlik híd között – a belvárosi oldalhoz, illetve a Rába folyó partjaihoz hasonlóan - kiépül a közvilágítás a tavaly megújult Mosoni-Duna parton. – mondta el Fekete Dávid alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője. Hozzátette, az önkormányzat a vízpartok rehabilitációja után komoly fejlesztéseket valósít meg, hogy azok valóban jól használhatóak, komfortosak és biztonságosak legyenek.

 

„A felújításnak köszönhetően jó időben rengetegen használják a sétányokat, kikapcsolódnak, sétálnak, futnak, kerékpároznak rajta.” – tette hozzá Radnóti Ákos. A városüzemeltetésért felelős alpolgármester hozzáfűzte, a közvilágítás kiépítése mellett új padok és szemétgyűjtő edények is kikerülnek a sétányra, hogy jól használható, kellemes és tiszta legyen a vízpart. Az utcabútorok kőből készülnek, így az árvíz esetén sem mennek tönkre. Kiemelte, a fapótlásnak köszönhetően igazán szép környezet alakult ki, így remélhetőleg nem csak nyáron, de ősszel is sokan keresik majd fel a megszépült győri vízpartokat.