Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tudomány Győrben Mindenkinek

A Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja tudományos előadás sorozatot szervez az Universitas-Győr Nonprofit Kft. közreműködésével Tudomány Győrben Mindenkinek címmel.

A rendezvénysorozat elemei közül kettő – a „Széchenyi Tudományos Est” és a „jUNIor Egyetem” – a TÁMOP 4.2.3-08/1-2008-0011 projekt támogatásával valósul meg. Mindkét előadássorozat célja az egyetem tudományos eredményeinek népszerűsítése.

A rendezvények egységes arculatot hordoznak, célcsoportjuk azonban elválik egymástól. A „jUNIor Egyetem” előadásaira elsősorban a középiskolás diákokat, míg a „Széchenyi Tudományos Est” alkalmaira az egyetem társadalmi, gazdasági partnereit, oktatóit, kutatóit, hallgatóit valamint a tudomány iránt érdeklődő lakosságot várjuk.

Előadóink, akik a Széchenyi István Egyetem oktatói, közérthetően és a célcsoportok számára élvezhetően mutatnak be egy-egy tudományos témát, kiemelt kutatási eredményt.

A rendezvénysorozatról bővebb tájékoztatást ad a megvalósítást támogató program honlapja a http://tamop423.sze.hu oldalon, ahonnan a teljes szemeszter programja letölthető. Az előadásokra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

jUNIor Egyetem 1. előadása
(3. szemeszter nyitó előadása)

A jUNIor Egyetemkövetkező előadására 2011. február 9-én 14:30órakor kerül sor a Széchenyi István Egyetem F előadójában,
Személy / autó / busz / megállóA közforgalmú közlekedés szerepe a városok életébencímmel.
Előadó: Dr. Horváth Balázs egyetemi docens.
Az előadásról bővebb információ ezen a linken található.
Az előadásra a regisztráció ezen a linken lehetséges.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Széchenyi Tudományos Est 1. előadása
(3. szemeszter nyitó előadása)

A Széchenyi Tudományos Estrendezvénysorozat következő előadására 2011. február 9-én17:30órakor kerül sor a Széchenyi István Egyetem F előadójában.
Az előadás témája: Az Európai Unió előtti kihívások és a magyar elnökség.

Előadó: Prof. Dr. Losoncz Miklós egyetemi tanár.
Az előadásról bővebb információ ezen a linken található.
Az előadásra a regisztráció ezen a linken lehetséges.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.