Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Új burkolatot kapott a Révai utca

A Baross híd Belváros felőli hídnyílásának lezárásával egy időben felújították a Révai utcát a posta és a Városháza közötti szakaszon. Itt a parkolókat is korszerűsítették. De hamarosan megindul a forgalom a Városház tér mellett is.

 

Régóta várt fejlesztés zárult le a napokban a Belvárosban, a rendkívül nagy forgalmat bonyolító Révai utca híd és Városház tér közötti szakaszát újította meg a Győri Útkezelő Szervezet – jelentette be Fekete Dávid alpolgármester, önkormányzati képviselő. Kifejtette, a híd felújítása, és az amiatt csökkent forgalom kiváló alkalmat adott a munkára. Hangsúlyozta, a beruházással nemcsak a buszközlekedés, hanem a parkolás, valamint a posta és a vasútállomás megközelítése is könnyebbé vált. A képviselő rámutatott, hamarosan a Városháza mellett is megindul a buszforgalom.


Stanitz Tamás, az útkezelő szervezet helyettes vezetője hozzátette, a Városház téren a buszútvonal speciális burkolatot kapott, hogy a nagyobb terhelést is elbírja a felület. Ezzel párhuzamosan rendbe tették a járdát is. A szakember elmondta, a kis forgalmat kihasználva, felújították a Révai utcát a híd és a vasúti gyalogos aluljáró közötti szakaszon. Itt a parkolókat is újraépítették, majdnem egy szintbe hozták az úttal, így az alacsonyabb autók is könnyebben beállnak.


A beruházást a Strabag Általános Építő Kft. végezte, melyhez a szükséges 60 millió forintot az útkezelő szervezet biztosította.