Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Új megállóhely

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy 2016. május 7-én (szombaton) üzemkezdettől kérésükre, az eljutási lehetőségek bővítése érdekében a 11, 11Y jelzésű helyi autóbuszjáratok vonalán Marcalváros felé új megállóhely kerül kialakításra a Szent István úton, a Teleki László utca és a Nádor aluljáró közötti szakaszon (a kézilabda-pálya mellett), a Nádor aluljáróba történő bekanyarodást megelőzően. A megállóhely 11-es vonal „Honvéd liget” (illetve az ideiglenes 11Y  vonal „Teleki László utca, színház”) megállóhelye és a „Malom liget” megállóhely között található. Ellenirányú párjával megegyezően a „Szent István út, Iparkamara” elnevezést viseli (kocsiállás-kódja: 05). Az új megállóhelyen kizárólag a 11, 11Y jelzésű helyi autóbuszjáratok állnak meg: az útvonalon elhaladó további helyi, regionális és országos autóbuszjáratok ezután is a megszokott megállóhelyeken állnak meg.