Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Új sportpálya és játszótér a Szent István úton

A kereskedelmi kamara melletti lakóövezetben adták át a füves sportpályát és a bekerített játszóteret.

 

„Az elmúlt időszakban több játszótér készült el, vagy újult meg a Belvárosban. Elég csak a nagy népszerűségnek örvendő vizes játszóteret, vagy a közelmúltban bővített Szent István út 55. mögötti parkot említeni.” – fogalmazott Fekete Dávid alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője. Mint mondta, a Szent István út 14. mögötti területen egy újabb  szép létesítménnyel bővült a gyerekek szabadidő eltöltésének lehetősége.

 

A kerítéssel körbe kerített területre új játszóeszközök, padok és hulladékgyűjtők kerültek, a sportolást pedig egy szintén bekerített füves pálya szolgálja, ahol focizni és kosárlabdázni is lehet. A képviselő elmondta, a beruházás értéke nyolcmillió forint, amit az önkormányzat és a Győr-Szol Zrt. finanszírozott.

 

Sági Géza a Győr-Szol Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte, egy újabb zöldterület újulhatott meg a városban, méghozzá magas minőségben, amiért köszönetet mondott a munkatársainak. Hozzátette, közös felelősségünk, hogy a park a jövőben is rendezett maradjon, amire a Győr-Szol kiemelten oda fog figyelni.