Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. a héten is folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

 

A Győr-Szol Zrt. július 8-a és július 14-e között – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr teljes területén. A légi beavatkozást földi melegködös gyérítés egészíti ki. Az erre alkalmas berendezés a tervek szerint ugyancsak július 8-a és július 14-e között a koraesti órákban dolgozik Győr különböző pontjain.

 

A beavatkozások minden városrészt és peremkerületet érintenek, beleértve a parkokat, ligeteket, vízpartokat, erdős részeket. Kiemelten a vizes élőhelyek közelében, valamint az erdősávokban, bokros-fás területeken kerül sor kémiai gyérítésre. A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.