Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Újra díszíthetjük a „Szeretem Győrt” fát

A már hagyománynak számító különleges májusfa újra látható, és mindenki által díszíthető a Baross úti Látogatóközpont előtt.

 

2013-ban indult a kezdeményezés, és az idén már negyedszer díszíthetjük fel közösen a Látogatóközpont előtti fát a lokálpatriotizmus jegyében – emlékeztetett Domanyik Eszter az önkormányzat Városmarketing és Programszervezési Főosztályának vezetője. Hozzátette, a járókelők színes szalagokra írhatják rá, hogy személy szerint számukra miért kedves város Győr. Lehet az kulturális, építészeti vagy történelmi érték, lehet egy kedves emlék, bármi, ami városunkat számára különlegessé teszi. Az idén az első szalagot Radnóti Ákos alpolgármester kötötte fel a fára, aki hangsúlyozta, nem könnyű feladat kiemelni egy dolgot a sok pozitívum közül, amiért városunkat szeretjük. Győr dinamikusan fejlődik, folyamatosan gyarapodik, ezért az írta szalagjára: „Szeretem Győrt, mert minden évben egyre jobb hely lesz.” Jakab Petra, idegenforgalmi referens hozzátette, sok szép település van a világban, de büszkék lehetünk arra, hogy mi, győriek az egyik legszebb városban élünk. Ezért is írta szalagjára: „Szeretem Győrt, mert ide mindig csodás érzés hazajönni.” Ezután a Baross úti Látogatóközpont munkatársai és több győri szálloda képviselője is felkötötte üzenetét a fára, köztük Horváth Ottó, a Rába Hotel igazgatója is, akinek szalagján az áll: „Szeretem Győrt, mert jövőt épít!”

 

Aki élni kíván a lehetőséggel, a Látogatóközpontban kérhet szalagot, amelynek munkatársai segítenek az elhelyezésben is.