Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Újra járható a Vonal út, ideiglenesen zsákutca a pinnyédi Fő utca

A szentiváni Vonal út több ütemben valósult meg, az új szakaszt jelentő közel 700 méteres fejlesztés 2013-ban és 2014-ben épült ki, 2015-ben pedig a közvilágítás is elkészült. A Sugár úti körforgalomtól az Audi Hungaria irányába tartó Vonal út megvalósításából már csak a korábban is meglévő belterületi szakasz felújítása maradt hátra, amelyet most műszakilag az új szakaszokhoz igazítottak. Az átépített szakaszt 2016. július 8-án, pénteken adják vissza a forgalomnak.

 

A Völgyszigeti csatorna átépítése, a töltés bontása miatt a pinnyédi Fő utcát ideiglenesen „Zsákutcásítják” 2016. július 11. hétfő reggel 8 órától várhatóan 90 napig. Az önkormányzat kéri a közlekedők türelmét és, hogy a forgalmi változás ideje alatt a  kihelyezésre kerülő jelzőtábláknak megfelelően közlekedjenek.