Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Ülésezik a megyei képviselőtestület is

A megyei testület pénteken tárgyalja a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetését. E napirendhez a költségvetés február 9-i első fordulós tárgyalása után a Szervezeti és Muködési Szabályzat szerint február 20-áig írásban nyújthattak be módosító javaslatokat a képviselők, melyekről a szakbizottságok február 22-23. közötti ülésieken már véleményt formáltak.

A 21 előterjesztésből várhatóan több témáról - a személyi kérdésekről és az önkormányzati vagyont érintő kérdésekről - a képviselők zárt ajtók mögött tárgyalnak. A megyei fenntartású intézmények közül ezúttal a Győri Gyermekvédelmi Központ igazgatója számol be az intézmény tevékenységéről, az intézményi érdekvédelem helyzetéről.

(A közgyulés teljes napirend sora a www.gymsmo.hu oldalon a Közgyulés/Közgyulés ülései címszó alatt olvashatók.)