Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Ünnepi felkészülés

A Győr-Szol Zrt. végzi a március 15-i ünnepségek helyszínein az előkészítő munkákat.  Az Eötvös parkban, a Honvéd ligetben és a Városház téren a szolgáltató munkatársai a kétnyári vagy hagymás virágokkal beültetett ágyásokat kapálják, az egynyári virágok beültetésére váró ágyások földjét fellazítják, ahol indokolt, ott összegyűjtik a falevelet és lenyírják a füvet. A parki járdák seprését géppel végzik. Az egyes helyszíneken lefestik a padokat, és a hulladékgyűjtőket, ugyanakkor a burkolatok, díszburkolatok hibáit is kijavítják.

 

Az ünnepségre mobil díszítő elemeket szállít ki a Győr-Szol, illetve a cég dolgozói az ünnepnapon is helytállnak a takarítási és tisztítási munkákban.

 

Az ünnepi felkészülés takarítási, kivitelezési és javítási munkáinak elvégzésén a Győr-Szol Zrt. mintegy 35 munkatársa dolgozik a március 15-ét megelőző napokban.

 

A nemzeti ünnephez kapcsolódóan a város területén közel ezer darab nemzeti színű zászló kihelyezése időben megtörténik.