Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Útinfók

Duatlon VB: Szombaton és vasárnap Győrben rendezik a Duatlon Világbajnokság következő futamát és az alábbi útlezárásokra kell számítani:

A Szent István utat, a Mártírok útját, a Nádor-aluljárót, a Baross hidat teljes szélességben lezárják. A Szent István út kivételével az útlezárások csak a versenyek idején érvényesek.

A Nádorvárosból a Belvárosba két lehetőség lesz: a 821-s sz. főút – Benczúr utca – Zechmeister út útvonal, valamint a Fehérvári út – Széchenyi híd (14. sz. főút).

A helyi autóbuszok szombaton vasárnapi menetrend szerint közlekednek. A buszok nem haladnak át a Szent István úton, a Virágpiac téri és Révai úti buszdecentrumok nem üzemelnek! A Szent István úttól délre haladó járatok a helyközi autóbuszpályaudvar környezetében fordulnak meg, a Szent István úttól északra eső járatok, pedig a Munkácsy úti körforgalomban. A buszok a versenyen kívüli időszakban is a módosított menetrend szerint közlekednek!

Aki teheti ne autóval közlekedjen a belvárosi utakon!

Elkészült a Hédervári út felújított szakasza, a 16-os buszjáratok május 21-én (hétfő) üzemkezdettől ismét a eredeti útvonalukon közlekednek!

Bevásárlőközpont építés miatt útszukület és sebességkorlátozás van érvényben a Királyszéki úton a 83. sz. főúti jelzőlámpás csomópontnál, idejében lassítsanak!

Új bekötőút építése zajlik a Hutőház úton az Ipari parki felüljárónál, a Gyárváros felé vezető szentiván felőli forgalom útszukületre és sebességkorlátozásra számítson!

Javítják az Ipari parki felüljáró dilatációs elemeit, a fél útpályát elkerítik a forgalom elől, várhatóan következő hét keddig.

Körforgalmú csomópontot építenek a Jereváni út – Zöld út kereszteződésében, kisebb forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a burkolatjel festések miatt.

Csapadékvíz-csatorna vezetéket építenek Szabadhegy térségében, ezért a Tihanyi Árpád út – Szauter út csomópont térségében úton folyó munkákra és sebességkorlátozásra kell számítani.

Társasház építés miatt útszukület van a Móricz Zsigmond rakparton a Tarcsay Vilmos és Kiss János utak közötti szakaszon. – jelentette az Útkezelő Szervezet.