Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Útlezárás a Győrkőcfesztivál idején

2016.június 30-án (csütörtökön) 23.00 óra és 2016. július 4-én (hétfőn) 04.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő "9. Győrkőcfesztivál" miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza, a Rába kettős híd, a Ráth Mátyás tér és a Híd utcának a Bercsényi liget két oldala által határolt rövid szakasza.

 

A lezárás teljes időtartama alatt az I,A,2B, 8, 88, 9, 11, 11A, 14 és 14B jelzésű járatok a Petőfi hídon át terelőútvonalon közlekednek. A 19 és 29 jelzésű autóbuszjáratok az Egyetem tér irányába a Kossuth hídon keresztül közlekednek.

 

Az ÉNYKK Zrt. részletes tájékoztatása:

 

2016. június 30-án (csütörtökön) 23.00 óra és 2016. július 4-én (hétfőn) 4.00 óra között

a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő „9. Győrkőcfesztivál” miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza, a Rába kettős híd, a Rát Mátyás tér és a Híd utcának a Bercsényi liget két oldala által határolt rövid szakasza. A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 9, 11, 11A, 14, 14B jelzésű autóbuszjáratok a Petőfi hídon keresztül közlekednek, míg a 19, 29 jelzésű autóbuszjáratok a Széchenyi Egyetem felé a Kossuth hídon keresztül közlekednek.

 

Az 1-es és 1A járatok Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” és a „Petőfi tér, zsinagóga” megállóhelyeket, de megállnak a „Virágpiac, Bécsi kapu tér” és a „Petőfi tér, református templom” elnevezésű ideiglenes megállóhelyeken.

Marcalváros és Gyirmót irányába az 1 és 1A járatok a Kossuth Lajos utca − Petőfi tér (nyugati oldal) – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak a „Petőfi tér, református templom” ideiglenes megállóhelyen, valamint a „Munkácsy Mihály utca” és az „Eötvös park” megállóhelyeken.

A 8-as és 8B járatok Pinnyéd irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér”, a „Híd utca, Rába Quelle fürdő”, a „Radnóti Miklós utca, Szarvas utca” és a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca” megállóhelyeket. Megállnak viszont a „Virágpiac, Bécsi kapu tér” és a „Petőfi tér, református templom” elnevezésű ideiglenes megállóhelyeken, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac” megállóhelyen és a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen. Pinnyéd irányába közlekedve a 8B járatok sem érintik a „Radnóti Miklós utca, Szarvas utca” és a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca” megállóhelyeket, és nem térnek be a Töltésszerhez és a Korányi Frigyes térre sem.

Likócs irányába a 8-as és 8B járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az „Erkel Ferenc utca, Menház színpad” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen, valamint a „Munkácsy Mihály utca” és az „Eötvös park” megállóhelyeken.

A 8B járatok Likócs irányába menetrend szerint érintik és betérnek a Töltésszerhez és Korányi Frigyes térre, valamint érintik a „Radnóti Miklós utca, Szarvas utca” megállóhelyet is.

A 2B, 11, 11A járatok Révfalu, Bácsa irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca – Jedlik híd útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” és a „Híd utca, Rába Quelle fürdő” megállóhelyeket. Megállnak viszont a „Virágpiac, Bécsi kapu tér” és a „Petőfi tér, református templom” elnevezésű ideiglenes megállóhelyeken, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac” megállóhelyen, a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen, a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca” megállóhelyen és a „Radnóti Miklós utca, Szarvas utca” megállóhelyen.

Marcalváros irányába a 11, 11A járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az „Erkel Ferenc utca, Menház színpad” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen, valamint a „Munkácsy Mihály utca” és az „Eötvös park” megállóhelyeken.

A 14-es és 14B járatok Sziget, Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér”, a „Híd utca, Rába Quelle fürdő”, a „Radnóti Miklós utca, Szarvas utca” és a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca” megállóhelyeket. Megállnak viszont a „Virágpiac, Bécsi kapu tér” és a „Petőfi tér, református templom” elnevezésű ideiglenes megállóhelyeken, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac” megállóhelyen és a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros irányába az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az „Erkel Ferenc utca, Menház színpad” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen, a „Munkácsy Mihály utca” és az „Eötvös park” megállóhelyeken.

 

A 19-es és 29-es járatok Révfalu irányába az Szent István út – Teleki László utca – Pálffy utca – Schwarzenberg utca – Tartsay Vilmos utca – Móricz Zsigmond rakpart – Kossuth híd – Rónay Jácint utca – Egyetem tér útvonalon közlekednek. Nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút”, a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” és a „Híd utca, Rába Quelle fürdő” megállóhelyeket. Megállnak viszont a „Baross Gábor híd, belvárosi hídfő”, a „Teleki László utca, színház”, a „Schwarzenberg utca”, a „Dunapart Rezidencia”, a „Dunakapu tér”, a „Rónay Jácint utca” és a „Széchenyi István Egyetem” megállóhelyeken. Adyváros illetve a Révai Miklós utca irányába a 9 és 29-es járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az „Erkel Ferenc utca, Menház színpad” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen, valamint a „Munkácsy Mihály utca” és az „Eötvös park” megállóhelyeken.

 

 

A Győrköcfesztivál programjai itt olvashatók.