Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Választási Hirdetmény a települési nemzetiségi önkormányzati jelölt állításához szükséges ajánlások számáról

VÁLASZTÁSI HIRDETMÉNY

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 75. § (1) bekezdés b) pontja, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választásán a választási irodák hatáskörébe tartozó feladatok részletes szabályairól és a választási eljárásban használandó nyomtatványokról szóló 20/2019. (VII. 30.) IM rendelet 5. § (1) bekezdés j) pontja szerint az alábbi választási hirdetményt teszem közzé:

 

 

 

A települési nemzetiségi önkormányzati jelölt állításához szükséges ajánlások számát és a megválasztható képviselők számát – a Nemzeti Választási Bizottság 183/2019. számú határozata alapján – az alábbi táblázat tartalmazza.

 

 

 

 

Nemzetiség

Szükséges ajánlások száma

Megválasztható képviselők száma

1.

Bolgár

5

3

2.

Horvát

5

3

3.

Lengyel

7

5

4.

Német

12

5

5.

Örmény

5

3

6.

Roma

40

5

7.

Román

5

3

8.

Szerb

5

3

9.

Szlovák

5

3

10.

Ukrán

5

3

 

 

 

Győr, 2019. augusztus 8.

Dr. Lipovits Szilárd s.k.

Helyi Választási Iroda vezetője